Tillbaka

Vinprovningar med din personal eller dina kunder

En vinprovning hos oss är en fantastisk teambuildingaktivitet! Personalen agerar tillsammans och upplever glädjen i att prova nya viner. Vi presenterar vinerna och dess bakgrund på ett lättsamt och fängslande sätt.
Eller ta med dina kunder på champagneprovning - alltid en uppskattad aktivitet!

 

Vi har mångårig erfarenhet av internationella kundevent och kan även hålla vinprovningen på engelska, franska eller tyska. Vill du veta mer så kontakta oss genom formuläret nederst på sidan.

 

 

 

Teambuilding

Ta med avdelningen eller företaget på en engagerande teambuildingaktivitet. Vi håller vinlandskamp och bjuder på middag i vårt lager. I vinlandskampen ställs viner från olika länder mot varandra och ni bestämmer själva vem som vinner. Tävlingsinstinkten triggas på ett positivt sätt.

Eller varför inte ha en exklusiv vinprovning med ledningsgruppen innan ni äter en god middag hos någon av våra restaurangpartners.

     

Kundaktiviteter

Letar du efter en aktivitet att samla dina viktiga kunder eller medarbetare kring, och som garanterat är uppskattad? Då föreslår vi en Champagneprovning med Winetales!

Vår Champagneprovning inleds med en föreläsningen ”Historien om Champagne – hur

man skapar en framgångssaga”. Därefter genomförs provningen.

Sker temakvällen i vår lokal i Dragör ges också möjlighet att handla Champagnerna till förmånliga priser.  Och som bonus hålls gruppen samlad hela kvällen.

 

Självklart kommer vi också gärna till era lokaler. Pris från 495 kr per person ex moms Vi kombinerar en föreläsning om champagne med en champagneprovning. En bra möjlighet att samla dina viktigaste kunder under lättsamma former.

     

På konferensen

Efter budgetgenomgången och innan  middagen passar det perfekt med en underhållande vinprovning! Vi kommer till er, eller låt oss anordna transporten och upplev vårt lager.

     

För Konferensgårdar

Letar ni en aktivitet att förhöja upplevelsen på er konferensgård med? Låt oss komma och hålla en vinprovning, tex i form av en Landskamp för era konferensgäster. Vi har erfarenhet av att hålla konferensprovningar för både större grupper såväl som mindre sällskap, tex ledningsgrupper.