Tillbaka

Vra vinprovningar

Här får du en överblick över de olika vinprovningar vi gör. Vi vänder oss både mot privatpersoner, företag och grupper.
Våra vinprovningar har hög glädjefaktor och en personlig touch. Vi tror på att gott kvalitetsvin inte är någonting krångligt eller svårt.  Däremot berättar alltid vinet någonting för oss och det vill vi förmedla.

Grunden i våra provningar är därför att vi berättar historien om vinet, druvorna, hur det är tillverkat och just vad det berättar för oss. Helt enkelt berättelser om vin - wine tales.


Våra vinprovningar är anpassade så att alla sällskap ska kunna trivas och känna glädje, oavsett om ni är ett vinsällskap, har en personalaktivitet för ett företag eller en bussresa med konst- eller pensionärsföreningen.
Tveka inte att kontakta oss med hjälp av formuläret här bredvid!

    

Vinprovningar Malm, Lund & p Skret

 

Vi håller vinprovningar i Malmö på Nyströms Gastronomi, i Lunds Vinkällare eller hos Rut på Skäret som alla kan vara med på. Hit kan du boka in dig själv eller tillsammans med vänner för att få prova nya viner varje och samtidigt få en liten föreläsning om vinerna. 

 

För anmälan, datum och mer information klicka här.

    

   

Landskamp

 

Ta med företaget eller avdelningen på en interaktiv vinprovning i form av en Landskamp! Landskamp är den perfekta gruppaktiviteten för team-building i samband med konferens, budgetmöte eller kick-off.

 
I vår Landskampsprovning ställs viner från olika länder mot varandra. Gruppen provsmakar, poängsätter och utser själva det vinnande landet.  Passar alla, oavsett förkunskaper och är ett utmärkt sätt att komma in i vinvärlden.  

 

I Landskamp umgås deltagarna med varandra, minglar och trivs. Tävlingsinstinkt och engagemang plockas fram när olika länder tävlar mot varandra. Garanterat glada minnen att prata om efteråt!

 

Pris från 395 kronor ex moms per deltagare. I priset ingår provning av sex olika viner, ost och bröd. Vi kan också erbjuda en härlig delikatessbuffé med vin till maten. Och självklart kommer vi gärna till ert företags egna lokaler och håller Landskampen.

      

Vinprovning som kundevent

 

Letar du efter en aktivitet att samla dina viktiga kunder kring, och som garanterat är uppskattad? Då föreslår vi en vinprovning med Winetales! Vi har mångårig erfarenhet av kundevents och kan hålla föreläsningen på svenska, engelska, franska eller tyska.

 

Sker temakvällen i vår lokal i Dragör ges också möjlighet att handla vinerna till förmånliga priser.  Och som bonus hålls gruppen samlad hela kvällen och ni får ren kvalitetstid med era kunder.

 

Självklart kommer vi också gärna till era lokaler. Pris från 295 kr per person ex moms.  

     

Champagneprovning

 

Champagne är alltid rätt!

Vi genomför Champagneprovningar för alla typer av grupper. Letar du efter en aktivitet som har det där lilla extra så är en champagneprovning helt rätt. 

Vår Champagneprovning inleds med föreläsningen ”Historien om Champagne – hur

man skapar en framgångssaga”. Därefter genomförs vinprovningen.

Sker temakvällen i vår lokal i Dragör ges också möjlighet att handla Champagnerna till förmånliga priser.  Och som bonus hålls gruppen samlad hela kvällen.

 

Självklart kommer vi också gärna till era lokaler. Pris från 495 kr per person ex moms.

         

Bussresa till Dragr?

Är ni ett bussbolag som har resor till Köpenhamn eller letar ni efter ett intressant stopp med måltid i Köpenhamn på till eller från Europa? Då har vi exakt vad ni behöver - eller vad sägs om en god buffélunch med en underhållande vinföreläsning?

 

Eller är ni ett sällskap som letar efter ett utflyktsmål dit ni brukar åka årligen? Varför inte lägga in en trevlig eftermiddag i vårt lager med en vinföreläsning som vi kan anpassa efter era önskemål.