Tillbaka

Vra vinprovningar

Här får du en överblick över de olika vinprovningar och sammankomster som vi gör. Vi vänder oss både mot privatpersoner, företag och grupper.

Våra vinprovningar har hög glädjefaktor och en personlig touch. Vi tror på att riktigt bra vin inte är någonting krångligt eller svårt.  Däremot berättar alltid vinet någonting för oss och det vill vi förmedla.

Vi tror också på att kombinera vin och mat för att förhöja upplevelsen. Så kom på någon av våra provningar och ta chansen att prova på riktigt bra viner innan du köper.


Tveka inte att kontakta oss med hjälp av formuläret här bredvid!

    

Vinprovningar Malm & Lund

 

Vi håller vinprovningar i Malmö på Gastronomi & Harmoni och i Lunds Vinkällare som alla kan vara med på. Hit kan du boka in dig själv eller tillsammans med vänner för att prova nya viner varje och samtidigt - beroende på vilken typ av provning vi har - prata vin med oss eller få en liten föreläsning om vinerna.

 

För anmälan, datum och mer information klicka här.

    

   

Vinprovning som kundevent

 

Letar du efter en aktivitet att samla dina viktiga kunder kring, och som garanterat är uppskattad? Då föreslår vi en vinprovning med Winetales! Vi har mångårig erfarenhet av kundevents och kan hålla föreläsningen på svenska, engelska, franska eller tyska.

 

Sker temakvällen i vår lokal i Dragör ges också möjlighet att handla vinerna till förmånliga priser.  Och som bonus hålls gruppen samlad hela kvällen och ni får ren kvalitetstid med era kunder.

 

Självklart kommer vi också gärna till era lokaler. Pris från 295 kr per person ex moms.  

     

Champagneprovning

 

Champagne är alltid rätt!

Vi genomför Champagneprovningar för alla typer av grupper. Letar du efter en aktivitet som har det där lilla extra så är en champagneprovning helt rätt. 

Vår Champagneprovning inleds med föreläsningen ”Historien om Champagne – hur

man skapar en framgångssaga”. Därefter genomförs vinprovningen.

Sker temakvällen i vår lokal i Dragör ges också möjlighet att handla Champagnerna till förmånliga priser.  Och som bonus hålls gruppen samlad hela kvällen.

 

Självklart kommer vi också gärna till era lokaler. Pris från 495 kr per person ex moms.