Tillbaka

Vinprovningar för bussresor

Vi anordnar populära vinprovningar för bussresor i vårt lager i Dragör utanför Köpenhamn. Dessa vinprovningar kan alltid kombineras med goda bufféluncher eller middagar och på så sätt får era gäster både en god måltid och en spännande upplevelse. Detta ofta till priset av vad enbart måltiden kostar på andra ställen.

 

Under januari och februari erbjuder vi en rabatt på 33% per deltagare.

 

Vi erbjuder vinprovningar för såväl bussresebolag, föreningar och företag som vill ha teambuilding eller ett kundevent. Antingen har ni egen buss, eller så ordnar vi den! Våra lokaler är praktiskt belägna ett stenkast från Öresundsbron, precis vid Kastrups flygplats, 20 minuter från Malmö.

 

Ett besök hos oss innefattar oftast en vinföreläsning kombinerat med en vinprovning och därefter en buffélunch eller middag. Och självklart har alla gästerna möjlighet att handla vin till danska lagerpriser. Så varför inte göra något annorlunda och uppskattat för era bussgäster nästa gång och ät lunch med vinprovning i vårt lager!


Nedan hittar du information om våra olika typer av bussresearrangemang. För intresseanmälan eller närmare information, kontakta oss med kontaktformuläret i slutet av sidan.

 

 

 

 

Bussbolag

Vi har samarbete med flera bussbolag från hela Sverige som kommer med sina gäster till oss för vinprovningar. Antingen som en endagstur till Köpenhamn, eller som del i en större resa, där ni också kan äta lunch eller middag hos oss.
Eller så besöker ni vår årliga vinfestival då gästerna provar bland ett 100-tal viner.
Vi skräddarsyr besöket så det passar era kunder, men ett standardupplägg består av en vinföreläsning kombinerat med vinprovning och därefter en buffélunch eller middag.

    

Föreningar & Grupper

Konstförening, pensionärsförening, Aktiespararna eller släktmötet - oavsett bakgrund ordnar vi en trevlig tillställning där ni får en vinföresläsning av vår entusiasmerande föreläsare samt får pröva ett antal viner och äta god mat.

 

 

    

Företagskunder

Varför inte ta med avdelningen eller företaget på en spännande och annorlunda teambuildingaktivitet hos oss i Dragör! Vi erbjuder engagerande vinprovningar som kan genomföras oavsett bakgrundkunskap. Personalen trivs och kommer genom våra interaktiva övningar närmare varandra än på ett "vanligt" restaurangbesök. Och vill ni så ordnar vi naturligtvis transporten fram och tillbaka till Dragör också. Och att bjuda kunderna är också en utmärkt idé.